Події
28 вересня 2017
Стала відома доля командування арсеналу в Калинівці (відео)
Вже ближче до вечора у військовій частині провели прес-брифінг.
news-image

Одна з загадок вибухів у Калинівки - доля командування арсеналу. Зі вчорашнього вечора про них суперечлива інформація. Деякі ЗМІ вже встигли написати, що командира військової частини і його заступників заарештували. Інші стверджують, що вони загинули.  ТСН розшукала родичів військовиків і розкрила таємницю їхнього зникнення.

Інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

«Добре, що вони усі живі там», - зі сльозами каже мати керівника служби пожежної безпеки військової частини у Калинівці Валентина Моклюка Ольга.

За останні дві доби вона пережила найбільший стрес, весь цей час вона не бачила сина. 

«Ми вранці їздили до частини і тільки спиталися чи живий. Сказали, що живий і все. Кажуть, що на місці», - додає жінка.

 

Згадує, що востаннє розмовляла із сином того злощасного вечора. Не встигнув він повернувся зі служби, як його викликали за тривогою назад у частину.  Перед від’їздом наказав родичам ховатись.

Більше пощастило батькам заступника командира роти Руслана Церковного. Вони вже бачили сина. Цілого і неушкодженого.

Коли батько Руслана давав ТСН це інтерв’ю, в ЗМІ почала з’являтись інформація, що СБУшники заарештували керівництво частини. Зокрема командира військової частини Миколу Батюка. Ні він, ні його заступники на зв'язок не виходять. А спецслужби інформацію засекретили.

Що із сином – загадка і для матері командира військової частини Миколи Батюка. Напередодні надзвичайної події син зателефонував до неї. Розпитував про здоров’я і самопочуття. А тепер жодного сигналу. На камеру розмовляти жінка відмовилась.

Вже ближче до вечора у військовій частині провели прес-брифінг. Керівник озброєння збройних сил України Микола Шевцов запевнив, що із військовими все добре. Вони працюють у штатному режимі. Їх допитала СБУ.

«Вони є. Працюють. Гасять. Їх допитали», - зазначили в частині.
Читайте також: Мешканці Калинівки повинні отримати компенсацію (відео)
Читайте також: На Луганщині підірвалися двоє прикордонників