Резонанс
29 вересня 2017
Депутата Бінусова розстріляли після телеефіру, де він викривав корупційні схеми – мер Черкас
За словами мера, напередодні Бінусов запобіг платежам, які здійснювалися на фірми, підконтрольні цьому відомому злочинному угрупованню в місті.
news-image

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявляє, що депутат Черкаської міської ради Михайло Бінусов був розстріляний після виступу на місцевому телеканалі, де ”викривав корупційні схеми”. Про це мер повідомив в ефірі одного із українських телеканалів, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

”Відомо те, що він був розстріляний підло після прямого ефіру на телеканалі ”Рось”, де він викривав корупційні схеми, які через Департамент ЖКГ здійснювало відоме в місті організоване злочине угруповання”, - сказав Бондаренко.

За словами мера, напередодні Бінусов ”запобіг платежам, які здійснювалися на фірми, підконтрольні цьому відомому злочинному угрупованню в місті, і після цього відбулася така подія”. На наступному пленарному засіданні міськради Бінусов мав стати її секретарем. Він додав, що Бінусов мав велику підтримку своїх колег-депутатів.

Бондаренко також прокоментував версії вбивства. На думку Бондаренка, ”це виключно версії ті, яким людям він завадив очолювати ці потоки… Я знаю, про кого власне йдеться. І Луценко знає, про кого йдеться. Воно тут одне у нас - це злочинне угруповання”.

Нагадаємо, у четвер, 28 вересня ввечері в Черкасах поблизу гаражів невідомі скоїли напад на очільника черкаської обласної організації «УКРОП» та депутата міськради Михайла Бінусова. В результаті нападу депутат загинув на місці.

Читайте також: У Черкасах розстріляли депутата