Події
2 жовтня 2017
На Вінничині до сих пір спостерігається одиночна детонація боєприпасів
Від Збройних Сил України в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій залучено 9 протипожежних танків і 4 інженерних машини розгородження ІМР-2.
news-image

Після вибухів на військових складах у Вінницькій області рятувальники продовжують розміновувати територію військової частини в Калинівці.

Інформує «Є!», з посиланням на rbc.ua.

До сих пір спостерігається одиночна детонація боєприпасів, повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 19:00 1 жовтня 2017 року відкритих осередків горіння немає, спостерігається одиночна детонація боєприпасів", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними відомства, станом на 19:00 неділі відновлено газопостачання 12 тис. 916 абонентам. Крім того, зведеним піротехнічним загоном ГСЧС (108 осіб і 41 одиниця техніки) обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 12,6 тис. Га території, продовжується виконання заявок від населення щодо виявлення підозрілих предметів. 

"Всього з початку виконання робіт отримано 313 заявок, виконано - 309, виявлено та вилучено 547 вибухонебезпечних предметів. До проведення робіт з розмінування технічної території арсеналу залучено 50 груп розмінування Збройних Сил України у складі 238 осіб і 50 одиниць техніки", - доповіли в МСНС .

До того ж, як повідомляється, від Збройних Сил України в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій залучено 9 протипожежних танків і 4 інженерних машини розгородження ІМР-2.

Читайте також: У Росії на електростанції стався вибух (відео)