Спорт
3 жовтня 2017
У Борисполі зустріли переможців «Ігор Нескорених» (фото, відео)
Учасників команди зустрічали під урочисту музику оркестру.
news-image

Сьогодні в аеропорту Бориспіль зустрічали Національну збірну України, яка брала участь у знаменитих "Іграх Нескорених" в канадському Торонто. Учасників команди зустрічали під урочисту музику оркестру. У натовпі було чути вигуки "Вітаємо героїв!" і "Слава героям!", пише «Є!» з посиланням на РБК.

Членів збірної обіймали і дарували їм квіти. Серед тих, хто зустрічав українську збірну, було видно багато прапорів України, а також – прапори "Азова". Також зустріти хлопців прийшло багато військових. 

"Участь української команди в цих іграх має привернути увагу до бійців, які воювали та захищали Україну. Для України це перший рік участі в проекті. Але, судячи з усього, будемо брати участь і далі", - сказав один з учасників команди відразу після прильоту.

2 жовтня Національна збірна України повертається додому після участі в "Іграх Нескорених" в канадському Торонто. На змаганнях команда принесла Україні 14 медалей: 8 золотих, 3 срібних і три бронзових.

Одразу чотири золоті медалі приніс нашій країні військовий Павло Будаевський. Під Іловайськом у 2014 році Павла поранили у плече: куля зачепила суглоби і м'язи. Але навіть після поранення його не полишало бажання повернутися до спорту. Кажуть, що це й допомогло йому скоріше стати на ноги.

Читайте також:Мер Києва відкрив безкоштовну велошколу для дітей