Політика
4 жовтня 2017
Вартість весілля львівського депутата перевищила його річний дохід
Гостей розважали Тіна Кароль, Джеджула, Даша Астаф’єва, Міла Нітіч. Також перед гостями виступив німецький виконавець Лу Бега.
news-image

У Львові депутату міськради від БПП влаштували шикарне весілля з Астаф’євою і Кароль.

Про це повідомляє «Є!»  з посиланням на “Народна правда”.

У мережі розгорівся серйозний скандал через шикарне весілля 23-річного депутата Львівської міської ради Віталія Свіщова, вартість якої перевищила його річний дохід.

Святкування, яке проходило в ресторані готелю “Ріксос-Прикарпаття” у Трускавці, розтягнулося на два дні. Були запрошені близько 150 гостей.

Гостей розважали Тіна Кароль, Джеджула, Даша Астаф’єва, Міла Нітіч. Також перед гостями виступив німецький виконавець Лу Бега, відомий хітом Mambo No 5.

Зазначається, що таке святкування могло коштувати його організаторам понад 100 тисяч доларів.

Дана подія не залишилася непоміченою користувачами соцмереж.

“Знайомтеся, бідний обранець від БПП у Львівській міськраді, 22-річний мажор-сисунець Віталька Свіщов, якого розважали гламурні мамки Кароль, Астаф’єва та решта”, – зазначив журналіст Артем Фурманюк на своїй сторінці Facebook.

Нагадаємо, не встигли влягтися пристрасті навколо скандалу з побиттям та нападом на журналістів  “Схем” співробітників УДО, які охороняли територію біля ресторанного комплексу, в якому генеральний прокурор України Юрій Луценко одружував свого сина, як  стало відомо про нову “зраду”.

На урочистостях з нагоди одруження старшого сина генпрокурора Юрія Луценка, під час яких представники держохорони напали на журналістів “Схем”, побував президент Петро Порошенко, а також з десяток міністрів і нардепів.