Суспільство
4 жовтня 2017
На Тернопільщині сварка між сином та матір'ю завершилася смертю
Сусіди кажуть, що у родині часто виникали конфлікти та бійки.
news-image

Сварка через гроші стала причиною смерті 78-річної жительки села Лозівка Тернопільської області. Жінку побив рідний син, передає «Є!» із посиланням на поліцію регіону.

"На лінію "102" зателефонували місцеві мешканці і повідомили, що до них прийшла сусідка і попросила викликати поліцію та швидку, бо її побив син.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та медики. Потерпілу бригада швидкої доправила у реанімаційне відділення. В пенсіонерки виявили відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, переломи кісток голови, руки, стегна. Врятувати життя жінки лікарям не вдалося", - розповіли правоохоронці.

Стало відомо, що травми пенсіонерці наніс її син, 1962 року народження. Чоловік періодично проходив лікування у психоневрологічних закладах, має інвалідність третьої групи. Сусіди кажуть, що у родині часто виникали конфлікти, сварки та бійки.

"Син у скоєному зізнався. Розповідає, що конфлікт виник спонтанно, суперечка між родичами почала загострюватися і завершилася нещастям. Чоловік схопив корбу й почав нею наносити удари по голові і тілу матері.

Жінці вдалося втекти. Вона прийшла до сусідів, розповіла про сварку і знепритомніла. Швидка її завезла до лікарні, а кривдника госпіталізували у психоневрологічний заклад", - йдеться в повідомленні поліції.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 121 частина 2 ККУ – умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Триває слідство.

Читайте також: «На тебе накладена страшна порча»: мешканка Миколаєва віддала шахрайці $ 2 800