Війна
5 жовтня 2017
За день унаслідок бойових дій на території зони АТО втрат серед українських захисників немає, - штаб
Загалом від опівночі ворог чотири рази порушив перемир'я.
news-image

Незаконні збройні формування здійснили чотири обстріли позицій сил АТО на сході України від початку доби, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Інформує «Є!», з посиланням на ua.interfax.com.ua.

"Протягом сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Загалом від опівночі ворог чотири рази порушив перемир'я. Під час двох обстрілів українські військові застосовували зброю на ураження противника. Унаслідок бойових дій втрат серед українських захисників немає", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook.

Як зазначено в повідомленні, бойовики продовжили поодинокі обстріли позицій сил АТО, здебільшого на донецькому напрямку. 

"Вдень бойовики з протитанкового гранатомета і стрілецької зброї обстріляли українські укріплення поблизу Зайцевого. Також ворог застосовував озброєння БМП біля Пісків. А великокаліберний кулемет окупантів стріляв по укріпленнях сил АТО біля Майорська", - повідомляється у зведенні.

На приморському (маріупольському) напрямку близько 11:00 бойовики з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відкривали вогонь у бік опорних пунктів сил АТО на околицях с. Березового Мар’їнського району Донецької області.

Читайте також: Кривава стрілянина у Лас-Вегасі: українка поділилась пережитим
Читайте також: На Запорізькій АЕС розпочалися антитерористичні навчання
Читайте також: Доба в АТО: 19 обстрілів, двоє військових ЗСУ поранені