Україна
5 жовтня 2017
На Авакова готували замах, - В'ячеслав Аброськін (відео)
Зловмисники активно шукали і встановили адресу, а також готувалися здійснити свій намір.
news-image

Учасники банди "Торпеда", які підозрюються у вибухах в Умані, на вул.Грушевського в Києві, в нападах на ряд дипустанов, планували замах на міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.
Про це заявив заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін, інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.

"Дійсно є матеріали, які чітко вказують на те, що це планувалося. У бесіді підозрювані пояснили, що наступним кроком був замах на міністра безпосередньо за місцем його проживання", - зазначив В'ячеслав Аброськін.

Він додав, що зловмисники активно шукали і встановили адресу, а також готувалися здійснити свій намір. Зазвичай зловмисники використовували гранати або вибухові пристрої. Вони мали в своєму розпорядженні спеціальні засоби, зокрема - квадрокоптера і іншу літаючу техніку для скидання вибухового пристрою.

"Є всі матеріали, які свідчать про те, що такі кроки з підготовки відбувалися", - підкреслив В'ячеслав Аброськін, додавши, що правоохоронці під час обшуків вилучили мобільні телефони, схеми та інші речові докази.

Він також зазначив, що зараз правоохоронці аналізують дані, отримані в результаті проведених обшуків.

Читайте також: Скандальна заступниця Авакова отримала більше зарплати, ніж її начальник
Читайте також: У Харківській області імовірно після пострілу з гранатомета згорів автомобіль – поліція