Політика
6 жовтня 2017
«Деякими депутатам потрібно пройти психіатричну експертизу на адекватність сприйняття цього світу», - Андрій Тетерук (відео)
Він не розуміє поведінку нардепів, які не голосували за закон про реінтеграцію Донбасу.
news-image

Депутат від партії "Народний фронт" Андрій Тетерук розповів про сьогоднішні події в Верховній Раді.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.
 
"Я категорично не погоджуюсь, що в Раді було шоу. Коаліція працювали і приймала важливі закони для країни. Закони, які подав Президент є надзвичайно важливими. Тому що називають Росію країною агресором і це значно посилить позиції України в поверненні окупованих територій. І найголовніше – це руйнування планів Росії в виставленні себе миротворцем", – сказав Тетерук.

Він також додав, що цей закон позбавить Росію можливості взяття миротворчої участі в розв'язанні конфлікту на Донбасі. І тому він не розуміє поведінку нардепів, які не голосували за цей закон.

Держава, яка визнана агресором не може брати участі в розв’язані конфлікту. І є велике питання до тих, хто не голосував за цей закон, нехай його виборці вирішують. А з того. що сьогодні відбувалось, я можу сказати, що деякими депутатам потрібно пройти психіатричну експертизу на адекватність сприйняття цього світу. Якщо вони парламентарі, то мають діяти виключно парламентським способом, – зазначив нардеп.

Читайте також: «Самопоміч» виключила Веселову зі складу фракції
Читайте також: У поліції повідомили деталі сутичок під Радою