Війна
9 жовтня 2017
У Штабі АТО відзвітували, які населені пункти обстріляли терористи
Внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає.
news-image

Бойовики Донбасу від початку доби загалом 4 рази порушували перемир'я – найгарячіше було у районі Широкиного, що на Приморському напрямку.

Про це йдеться у традиційному звіті прес-центру Штабу АТО, передає «Є!».

Сьогоднішній день, 8 жовтня, знову продемонстрував, що навіть на фоні загального зменшення кількості збройних провокацій, ворог й надалі зухвало порушує мирні домовленості та застосовує важке озброєння, – підкреслюють українські військові.

За їхніми словами, близько опівдня терористи били із 120-міліметрового міномету та випустили щонайменше 11 мін калібру 82 міліметри по українських позиціях у районі Широкиного, що на Приморському напрямку.

Крім того, як підкреслюють у Штабі АТО, неподалік Красногорівки окупанти застосовували автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю.

На Донецькому напрямку напруження зберігалося на підступах до Авдіївки. Тут проросійські найманці впродовж майже години обстрілювали українські опорні пункти з великокаліберних кулеметів. На Луганському напрямку під вогонь ворожих кулеметів і стрілецької зброї потрапили захисники Валуйського, – зазначається у повідомленні.

Додамо, внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає.