Події
10 жовтня 2017
В честь дня народження у Ніни Матвієнко з'явилася іменна зірка (фото)
Привітати співачку прийшли її донька Тоня Матвієнко, зять Арсен Мірзоян, чоловік Петро Гончар, а також співачки Марія Бурмака та Катя Чілі.
news-image

У Києві 10 жовтня 2017 року, в день ювілею співачки, народної артистки України Ніни Матвієнко, на "Площі Зірок" відкрили її іменну зірку.

Привітати співачку прийшли її донька Тоня Матвієнко, зять Арсен Мірзоян, чоловік Петро Гончар, а також співачки Марія Бурмака та Катя Чілі, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Винуватиця свята" на публіці постала у вишуканому образі та із букетом квітів.

Під час церемонії ведучий запитав у співачки про її мрію. Народна артистка України ствердила: мріє дожити до 140 років. Також вона розповіла про плани на святкування дня народження. 13-го жовтня у зірки концерт у Києві під назвою "Вінок мого життя", а 14-го співачка відсвяткує ювілей у родинному колі. Зазначимо, раніше сьогодні Ніну Матвієнко з днем народження привітав президент України Петро Порошенко.

"Її неповторний голос ми безпомилково впізнаємо серед мільйонів голосів. Сьогодні день народження у "нашого соловейка" - Ніни Матвієнко. Ніна Матвієнко для всього світу давно стала уособленням української народної пісні. Щирі вітання і многая літа!", - написав глава держави у своєму Twitter.

Ніна Матвієнко народилась 10 жовтня 1947 на Житомирщині. Народна артистка України, лауреат Державної премії УРСР ім. Шевченка, Герой України.

Читайте також: «Залиш пропаганду України, яка навіки здохла»: сьогодні день народження громадської діячки Іванни Блажкевич
Читайте також: Фіналісти шоу Голос країни оголосили про одруження (фото)