Війна
11 жовтня 2017
У Міноборони повідомили, що кількість не бойових втрат скоротилась на 36%
Спостерігається зменшення кількості злочинів.
news-image
У цьому році самогубство серед військових зменшилось на 12%.

Про це сказав сьогодні на брифінгу в Міністерстві оборони начальник Головного управління морально-психологічного забезпечення Збройних сил України генерал-майор Олег Грунтковський, повідомляє кореспондент Укрінформу, передає «Є!».

В цьому році самогубство у Збройних силах зменшилося на 12% у порівнянні з минулим роком, - сказав Грунтковський.

За його словами,  в цьому році у порівнянні з 2016  вдалося досягнути значного покращення морально-психологічного стану та стану військової дисципліни, перш за все, у військових частинах, які виконують завдання у районах проведення АТО.

Позитивна тенденція протягом року знайшла відображення у зменшенні випадків пригод та порушень дисципліни у військах на 9%.

Зокрема, на 36% скоротилась кількість не бойових втрат особового складу. Спостерігається зменшення кількості злочинів, кількість випадків незаконного поводження зі зброєю і боєприпасами та пов'язаних з цим злочинів знизилась на 5%, додав генерал-майор.

За його словами, завдяки цілеспрямованим зусиллям всіх органів військового управління протягом 2017 року на 30% зменшилась і кількість дорожньо-транспортних пригод за участю військовослужбовців.