Події
12 жовтня 2017
Скрипін поскандалив у літаку через українську мову
Скандал стався через те, що на прохання Скрипіна стюардеса відмовилася перейти на українську мову.
news-image

Журналіст і телеведучий Роман Скрипін публічно з’ясовує стосунки з авіакомпанією Wizz Air, літаком якої днями летів з Гамбурга до Києва, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Скандал стався через те, що на прохання Скрипіна стюардеса відмовилася перейти на українську мову. У відповідь на це Роман вилаявся їй в обличчя, а та викликала поліцію.

Про те, як події розвивалися далі, можна простежити за постами Скрипіна у Facebook.

"Я летів ось з Гамбурга до Києва рейсом W6 7318. Стюардеса відмовилася обслуговувати мене українською. WTF? Галя звуть, якщо не помиляюся. Поліцію вона викликала, але то інша історія. Літайте в сраку", - написав журналіст.

 

 Скрипін у коментарі до свого посту пояснив, як саме він вилаявся

Після цього Роман докладно описав своє спілкування з поліцейським, який заламав йому руки. До речі, Скрипін підкреслив, що був не при виконанні журналістської діяльності і справді був напідпитку.

У компанії Wizz Air прокоментували інцидент.

У повідомленні прес-служби заявили, що бортпровідниця є громадянкою Чехії і українською не володіє. Тому вона звернулася до Скрипіна англійською.

"Оскільки бортпровідниця не звернулася до цього пасажира українською, він використовував нецензурну лексику і вдався до ще більш агресивної поведінки, зайнявши одне з місць підвищеної комфортності і відмовившись заплатити за нього додатковий збір", - заявили в авіакомпанії.
 

Також у Wizz Air відзначили, що екіпаж компанії в даній ситуації діяв відповідно до встановлених правил поведінки.

"Ситуація загострилася, оскільки пасажир не реагував на прохання бортпровідників. Тому, згідно з правилами безпеки Wizz Air, про цей випадок повідомили у відповідні правоохоронні органи відразу після приземлення літака", - додали в прес-службі.

Скрипін і на цю заяву компанії відповів на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також:Заяви Угорщини про освітній закон – це розповідь повії про цноту, – Береза

Читайте також:Рабінович: «Обмеження прав громадян неприпустимо в демократичній державі» (відео)