Події
13 жовтня 2017
До Дня захисника України київські школярі побували у гостях в прикордонників (відео)
Після усіх демонстрацій прикордонники ділять дітей на команди і шикують на старт військово-спортивної естафети.
news-image

За легендою, у легковій автівці двоє чоловіків, вони вирішили оминути пункт пропуску на держкордоні, та військові перехопили. Такий показовий виступ прикордонники влаштували для столичних школярів, які приїхали до них у гості. Також демонструють техніку - частину задіяли у зоні бойових дій на Сході. Та знайомлять зі своїми найвідданішими друзями - чотирилапими охоронцями кордону. Ті за лічені секунди здатні винюхати будь-що – наркотики, зброю та навіть гроші. Серед вихованців – красень Пако, бельгійська вівчарка. Він служить в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Після усіх демонстрацій прикордонники ділять дітей на команди і шикують на старт військово-спортивної естафети – хто біжить зі зброєю, хто несе напарника. А як приз – кожному порція польової гречаної каші та гарячий чай.

Такі зустріч зі школярами напередодні Дня захисника прикордонники проводять по всій Україні, інформує «Є!», з посиланням на 5.ua.

"Перевести їх в режим військовості – і захисника, і патріота нашої держави. Кордони потребують інтелектуальних молодих людей. Над цим ми й працюємо", - прокоментував директор департаменту соціально-гуманітарного забезпечення Держприкордонслужби Сергій Сердюк.
Читайте також: Росія розпочне будівництво «стіни» на кордоні із Кримом з нового року, - Слободян
Читайте також: В Турції злочинець розстріляв школярів (фото)