Події
17 жовтня 2017
У Рівному автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту де знаходились люди: є постраждалі (фото)
Інцидент трапився близько 21:00 години у понеділок, 16 жовтня.
news-image

Внаслідок аварії трьох автомобілів у Рівному, один з них вилетів на зупинку громадського транспорту, де саме в цей час перебувала жінка. Її з численними травмами довелося госпіталізувати.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Інцидент трапився близько 21:00 години у понеділок, 16 жовтня. Водій автомобіля Volkswagen Passat B5, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічну руху, де зіткнувся із автомобілем Daewoo Lanos. Водій останнього – 52-річний рівнянин, у цей час саме здійснював маневр повороту ліворуч. Від удару Daewoo Lanos зіткнувся із автомобілем BMW 520, який знаходився позаду, повідомили у поліції.

Сам же Volkswagen Passat у результаті зіткнення було відкинуло на зупинку громадського транспорту, де знаходилася 36-річна рівнянка. Внаслідок зіткнення вона отримала політравму, переломи ребер та численні забої. Її каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рівненську центральну міську лікарню.

Ще одна госпіталізована – 52-річної рівнянка, пасажирка Daewoo Lanos. Медики діагностували у неї забій хребта. Її госпіталізували до травматологічного відділення Рівненської ЦМЛ.

За результатами освідчення усі водії були тверезими.

Читайте також: Смертельне ДТП на Кіровоградщині: щоб витягти загиблих та постраждалих довелося розрізати авто
Читайте також: Біля Майорського на розтяжці підірвалася жінка – поліція