Політика
20 жовтня 2017
Рабінович: «Медреформа» Супрун призведе до знищення половини населення України (відео)
За словами політика, завдання нинішньої влади - залишити в Україні 10 млн населення, для цього і проводиться медична і пенсійна реформи.
news-image

Прийнята в другому читанні медична реформа, ініційована в. о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун, може знищити половину населення України. Таку думку народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович висловив в прямому ефірі телеканалу NewsONE в програмі «Велике інтерв'ю», коментуючи голосування у Верховній Раді в четвер, 19 жовтня, пише «Є!».

«Прем'єр Володимир Гройсман сьогодні в черговий раз розплився в усмішці від радості, коли депутати проголосували за чергову вбивчу реформу -« закони Супрун ». У мене тільки одне питання: чому реформ все більше, а людей, які хочуть жити в Україні, все менше? Після «пенсійної реформи» народу немає за що жити, з сьогоднішнього дня людям ніде і ні на що лікуватися, а після «земельної», яку вони хочуть протягнути незабаром через Раду, їм ніде буде жити! »- обурився Рабінович.

За його словами, завдання нинішньої влади - залишити в Україні 10 млн населення, для цього і проводяться медична і пенсійна реформи.

«Я сьогодні зрозумів стратегію влади. Її завдання - залишити в країні 10 млн українців. Вони придумали інструмент, яким хочуть знищити половину населення. Влада економічно «виперла з країни» з десяток мільйонів чоловік, 8 млн чоловік будуть на них слухняно орати, а ще 2 млн отримуватимуть жебрацькі пенсії », - вважає парламентарій.

Лідер партії «За життя» підкреслив, що тепер будь-яка з медичних послуг буде коштувати величезних для українця грошей. Наприклад, за шунтування треба буде заплатити 130 тис. гривень, а за видалення грижі - 240 тис.

«Тепер будь-який українець, якому знадобиться зробити, наприклад, шунтування, повинен заплатити« всього лише »130 тис. гривень. Проста діагностика серця буде коштувати 65 тис. гривень, а якщо, не дай бог, у вас буде грижа, то вам доведеться викласти 240 тис. гривень. Як сказала Ольга Богомолець (народний депутат, - ред.), тепер геноцид народу став узаконеним. Виходить, що ми живемо в країні, де, щоб народитися, ти повинен платити, щоб вчитися - повинен платити, щоб лікуватися - повинен платити, щоб померти - повинен платити, а ось працювати кожен з нас повинен безкоштовно», - підкреслив народний депутат.

Політик також зазначив, що, незважаючи на підтримку з боку дипломатичних представництв провідних країн світу, лікуються дипломати все-таки в Європі, а не «у Супрун», яка, за його словами, знаходиться на посаді в. о. голови МОЗ незаконно, а отже і проводити медичну реформу не мала права.

«Їх не хвилюють ні закони, ні Конституція, в якій написано, що медицина в Україні безкоштовна! Вони плювати хотіли, що людина, яка просувала «реформу», знаходиться на посаді в. о. голови МОЗ незаконно. Супрун - «простий волонтер з Майдану», яка задекларувала 180 млн гривень доходу, фельдшер з США третьої категорії (з п'яти), якій навіть не можна операції проводити! Зате сьогодні її підтримали всі дипломатичні представництва провідних країн світу. Я в цьому зв'язку хочу попросити послів полікуватися у Супрун і полікувати у неї своїх дітей. Ви ж лікуєтеся в Європі, а Супрун вбиває нашу охорону здоров'я», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Порошенко вимагає, щоб жителі сіл відчули покращення в медобслуговуванні вже в цьому році