Події
21 жовтня 2017
В Калинівці сапери вилучили близько 3 тисяч вибухонебезпечних предметів, - повідомляють ДСНС
Станом на 7:00 21 жовтня відкритих вогнищ горіння і вибухів боєприпасів на території складу не спостерігається.
news-image

У Калинівці Вінницької області, де раніше сталася пожежа на складі боєприпасів, сапери вилучили 2 тис. 887 вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Інформує «Є!», з посиланням на 112.ua.

"Піротехнічний загін ДСНС України проводиться очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів в 2-х кілометровій зоні навколо арсеналу. Обстежено на наявність вибухонебезпечних предметів 28 тис. 337 га території, виявлено та вилучено 2 тис. 887 вибухонебезпечних предметів. Всього з початку виконання робіт отримано і виконано 465 заявок від населення по виявленню вибухонебезпечних предметів ", - йдеться в повідомленні.

Також відзначено, що станом на 7:00 21 жовтня відкритих вогнищ горіння і вибухів боєприпасів на території складу не спостерігається.

Нагадаємо, увечері 26 вересня на складі боєприпасів в Калинівці Вінницької області сталася пожежа, яка спричинила за собою серію масштабних вибухів. Осколки від снарядів летіли в будинки жителів населених пунктів, розташованих навколо. В результаті постраждали дві жінки. Через надзвичайну ситуацію з небезпечної зони було евакуйовано до 30 тис. місцевих жителів.

Читайте також: В Полторака назвали дату першого звіту по вибухах у Калинівці