Війна
22 жовтня 2017
Порошенко анонсував ротацію підрозділів ЗСУ в зоні АТО
Порошенко в Авдіївці анонсував ротацію бійців ЗСУ.
news-image

В неділю, 22 жовтня, Президент України Петро Порошенко анонсував, що невдовзі відбудеться ротація підрозділів Збройних сил, які беруть участь в АТО на Донбасі.

Про це глава держави заявив під час візиту до Авдіївки, в розташування 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, повідомляє прес-служба президента, передає «Є!».

Порошенко уточнив, що найближчим часом підрозділи ЗСУ повернуться в місця своєї постійної дислокації на Волині, в Білій Церкві (Київщина), Чугуєві (Харківщина), Сєвєродонецьку (Луганщина). Натомість на заміну цим підрозділам прибудуть інші.

Глава держави також заявив, що силу "українського війська становить в першу чергу український воїн. Воїн, який воює за свою землю, не віддаючи жодного клаптика ворогові. Воїн, проти якого виявилися неефективними російська пропаганда і технології гібридної війни. Воїн, який демонструє кращі приклади вірності присязі, мужності і героїзму".

Окрім того, Порошенко подякував військовослужбовцям 72, 14, 92, 53 бригад ЗСУ за блискуче виконання поставлених ним, а також міністром оборони, завдань і передав сертифікати для преміювання кращих військових бригади.