Світ
23 жовтня 2017
Романа Поланскі звинуватили в розбещенні 10-річної дівчинки
За словами жінки, у 1975 році Поланскі домовився з її матір'ю провести фотосесію на пляжі.
news-image

Американська художниця Маріанна Бернард заявила, що режисер Роман Поланскі спокусив її під час фотосесії, коли їй було 10 років. Її слова передає видання The Sun, повідомляє «Є!»
За словами Бернард, у 1975 році Поланскі домовився з її матір'ю провести фотосесію дівчинки. Це сталося на пляжі в штаті Каліфорнія.

«Там була купа великих каменів, на цих каменях він мене фотографував», - розповіла жінка.

Бернард згадала, що спочатку режисер попросив її зняти бюстгальтер.

«Я не відчувала дискомфорту, тому що мені було десять років, і я часто ходила без ліфчика. Але потім він захотів, щоб я зняла плавки - і мені стало зовсім недобре. Раптово я усвідомила, що моя мати кудись пропала. Я не знала, куди вона поділася. Після цього він почав домагатися мене », - зазначила вона.

Художниця підкреслила, що вирішила розповісти про інцидент через секс-скандал, що розгорнувся навколо голлівудського продюсера Харві Вайнштейна. На домагання голлівудського ділка поскаржилися, зокрема, актриси Кара Делевінь, Леа Сейду та Анджеліна Джолі.



Поланскі також звинуватили в зґвалтуванні німецька актриса Ренате Лангер і американка Саманта Геймер. Крім цього, британська артистка Шарлотта Льюіс і жінка, що представилася ім'ям Робін, заявили про сексуальні домагання кінематографіста. Всі жертви Поланскі на той момент були неповнолітніми.