Події
24 жовтня 2017
Адвокат іншого водія-учасника ДТП у Харкові сповістив важливу деталь
Дронов одразу після ДТП та після візиту до слідчого пройшов первинний медичний огляд у лікарів.
news-image

Сергій Перепелиця, адвокат водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова, що був ще одним учасником смертельної аварії у Харкові, переконує, що його клієнт не порушував жодних правил перед трагедією. Крім того, за його словами, Дронов і досі залишається у статусі свідка.

Про це він розповів під час спілкування з журналістами, інформує «Є!», з посиланянням на 24tv.ua.

"Наразі мій клієнт перебуває у статусі свідка. Жодного офіційного документу щодо зміни статусу у кримінальному провадженні від органу досудового розслідування ми не отримували, тобто нам не було офіційно повідомлено про підозру", – зауважив правозахисник.

За його словами, Дронов одразу після ДТП та після візиту до слідчого пройшов первинний медичний огляд у лікарів.

"І лікарі зазначили, що отримані ушкодження можуть проявлятися через кілька днів після ДТП. Зараз це струс головного мозку, забій грудної клітини. Йому важко ходити", – підкреслює адвокат.

Крім того, він наголосив, коли самопочуття іншого учасника скандальної ДТП буде на достатньому рівні, то вони будуть готовими і виступити перед пресою, і брати участь у всіх слідчих діях.

Автомобілів на перехресті не було. Для того, щоб надавати дозвіл іншому автомобілю завершувати маневр, цей автомобіль повинен перебувати на перехресті. На перехресті машин не було, тому він почав рухатися на зелене світло, виїжджаючи на перехрестя. І зненацька з'явилася інша автівка, – додав Перепелиця.

На його переконання, дуже дивно, що дорожню розмітку була змінено ще до завершення досудового слідства, оскільки на момент ДТП стоп-лінії на перехресті не було.

Читайте також: Поліція розшукує свідків смертельної ДТП у Харкові (фото)