Суспільство
25 жовтня 2017
«Якщо чоловік отримує 30 тисяч рублів - це не чоловік» - російський депутат (відео)
Депутат стверджує, що йому не дали висловитися до кінця.
news-image

Депутат міської думи Березовського міського округу (Росія) Андрій Брусніцин зробив скандальну заяву, передає «Є!» із посиланням на «URA.RU».

«Якщо чоловік отримує 30 тисяч рублів - це не чоловік, це ледар», - сказав він на засіданні думи під час обговорення підвищення тарифу на опалення.

Так відповів депутат Андрій Брусніцин на зауваження колег про те, що підвищення тарифів на опалення для населення вдарить по кишені жителів.
Журналістам згодом депутат пояснив, що на засіданні йому не дали висловитися до кінця, за що він вибачається.

«Це не відноситься до лікарів і педагогів, які працюють часом за невеликі гроші. Не відноситься до пенсіонерів. Я хотів сказати про здорових мужиків, які сидять з пивом перед телевізором, але не дали», - каже Брусніцин.

Також депутат заявив, що чоловік повинен так забезпечувати сім'ю, щоб він зміг виділити зайві сто рублів із зарплати. І навіть така незначна сума дасть хороший результат комунальному господарству міста, «що дозволить жити без аварій і авралів у зимовий період».

Андрій Брусніцин є депутатом від партії «Справедлива Росія», а також директором авторинку «Березовський привіз». За даними агентства «Новий день», зарплату в думі він не отримує. За підсумками 2016 року парламентарій відзвітував про дохід у розмірі 2 млн 405 тисяч рублів.