Події
25 жовтня 2017
На Хмельниччині під час сільської дискотеки 17-річний хлопець поранив ножем двох однолітків
Сутичка зав’язалася біля клубу.
news-image

У селі Велика Побійна Дунаєвецького району під час сутички 17-річний місцевий житель поранив ножем двох своїх однолітків із сусіднього села Лисець. В одного з потерпілих діагностували проникаюче поранення грудної клітини, передає «Є!» із посиланням на поліцію Хмельницької області.

"Сутичка зав’язалася біля клубу під час сільської дискотеки, де відпочивали не тільки місцеві, а й молодь із сусідніх сіл. 17-річний юнак схопив розкладного ножа і поранив двох однолітків із сусіднього села. Після скоєного неповнолітній втік з місця події, а свідки викликали «швидку» та поліцію", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Потерпілих терміново доправили в Дунаєвецьку центральну районну лікарню. В одного із них медики виявили порізи на нозі, а в іншого травма виявилась значно серйознішою — проникаюче поранення грудної клітини.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також: Поліцією встановлено 5 осіб, що на смерть забили 17-річну дівчину