Суспільство
26 жовтня 2017
Росіянин обікрав тамаду на власному весіллі
Наречений вкрав майже 30 тисяч рублів.
news-image

Новосибірський обласний суд залишив у силі штраф у 80 тисяч рублів, призначений місцевому жителю за крадіжку 30 тисяч рублів у тамади на власному весіллі. Про це в четвер, 26 жовтня, повідомляє регіональна прокуратура, передає «Є!»

«Новосибірський обласний суд розглянув кримінальну справу стосовно 28-річного Олександра Федорова, засудженого вироком Залізничного районного суду за статтею 158 КК РФ ("Крадіжка") до штрафу в розмірі 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Федоров визнаний винним в таємному розкраданні чужого майна із заподіянням значної шкоди потерпілій», - йдеться в повідомленні.

За даними регіонального управління відомства, 6 серпня 2016 року Федоров на святкуванні власного весілля в літньому кафе одного з бізнес-центрів у Новосибірську звернув увагу на залишену без нагляду жіночу сумку і привласнив її.

«Сумка належала організатору весілля. Переконавшись, що за його діями ніхто не спостерігає, він таємно викрав сумку потерпілої з її особистими речами та грошима в розмірі 29 тисяч рублів, переданими їй нареченою на оплату послуг ведучого весілля», - відзначають в регіональній прокуратурі.

В апеляційній скарзі засуджений не погодився з вироком, просив його виправдати, вважаючи себе невинним. Однак судова колегія відхилила доводи апеляційної скарги.

Читайте також: Поки гості танцювали на весіллі, один із запрошених поцупив телефон