Політика
26 жовтня 2017
Рабінович: Якщо віддамо землю, то українцям не буде де жити - ми цього не допустимо! (відео)
Лідер партії «За життя» переконаний, що не можна допускати прийняття земельної реформи, оскільки ця помилка буде непоправною.
news-image

Уряд і народні депутати продовжують впроваджувати «реформи», які йдуть в розріз з інтересами українського народу. Про це в ефірі телеканалу «Прямий» заявив народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, закликавши парламентаріїв зупинитися і не підтримувати хоча б земельну реформу, інформує «Є!».

«Я звертаюся до народних депутатів: прокиньтеся, зупиніться! Не може своя кишеня переважувати інтереси України! Ви вже зрадили виборців, голосуючи за медреформу, що вбиває народ, за пенсії, які принижують і знищують людей похилого віку, за передачу суду в руки президента - це стосується, перш за все, депутатів «Оппоблоку». Зупиніться, не здумайте голосувати за продаж української землі, якщо влада піде на те, щоб і цю вбивчу «реформу» спробувати втілити в життя», -закликав Рабінович.

Лідер партії «За життя» переконаний, що не можна допускати прийняття даної реформи, оскільки ця помилка буде непоправною.

«Ми не можемо віддати в руки грабіжників українську землю! Можна виправити будь-яку псевдореформу влади, крім продажу землі. Якщо віддамо землю, то українцю ніде буде жити, ніде ступити нозі дитини, навіть поховати людину ніде буде! Цього допустити не можна!» - переконаний народний депутат.

Вадим Рабінович підкреслив, що, хоча він «по натурі не дуже великий революціонер», він не допустить подібного розбазарювання землі та зможе, в разі необхідності, вивести для цього достатньо людей під парламент.

«Якщо влада буде вносити в Раду продаж землі, то я змушений буду закликати наших прихильників прийти до Ради - і все, що ми думаємо, сказати їм. Соціологи дають нашій партії 10 відсотків - нехай у нас навіть 10 мільйонів голосують, ось і підрахуйте, скільки «За життя» зможе мобілізувати людей! Ми не дамо прийняти цю реформу, що вбиває нашу останню надію, наше останнє багатство», - пообіцяв політик.

Він також різко розкритикував поданий в Раду законопроект №7020, яким передбачається введення нових податків для українців - цього разу на домашніх тварин.

«Чого вони до котів і собак прив'язалися? Людям не даєте жити і працювати, так хоч тварин залиште в спокої», - закликав парламентарій.

За словами Вадима Рабіновича, представники влади в Україні сьогодні все сильніше обмежують права громадян і вимагають з них все більше податків, часом абсурдних.

«Чого влада соромиться? Нема чого соромитися, хлопці! Гуляти так гуляти! Треба вводити податки на дощ і на повітря, як в «Чиполліно». Куди ці українці подінуться! Люди будуть менше, але дихати. А дощ теж зупинити неможливо. Ось вам і нові надходження в бюджет! І ви будете переможцями, дограбували вже нас до кінця», - з іронією зазначив політик.

При цьому він нагадав, що економічна програма партії «За життя» пропонує план розвитку країни, який стане відчутним вже незабаром після наступних виборів.

«Я хотів би побачити те, що влада реально побудувала.Не пограбувала. Не перейменувала. А побудувала. Поки побачити не можу ... Але я вірю, що, якщо змінити владу демократичним шляхом, нам вдасться за рік - не за п'ять і не за двадцять років, а за рік! - вивести країну з кризи, повернути до вихідної позиції і почати шлях економічного процвітання, щоб побудувати сильну, незалежну і нейтральну країну, «Швейцарію Східної Європи». Це не просто можливо, це наш єдиний вихід з глухого кута», - підкреслив на завершення Вадим Рабінович.

Читайте також:Клімкін планує офіційний візит до Німеччини