Події
26 жовтня 2017
Журналісти зняли на відео СІЗО, де перебуває Зайцева
До самої Зайцевої нікого не пускають, особисті зустрічі наодинці дозволені лише з адвокатом, яка, як і матір, теж відвідує підзахисну.
news-image

СІЗО, в якому перебуває підозрювана у скоєнні смертельної ДТП в Харкові Олена Зайцева, зняли на відео журналісти.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Як повідомлялося раніше, Зайцева перебуває у камері зі ще 9 жінками. Камера обладнана центральним опаленням, водопостачанням, водовідведенням, необхідними меблями, є відокремлений санвузол та телевізор.

"Ця камера, де утримується Олена Зайцева, розрахована на 14 осіб. Зараз там містяться 10 жінок. Всі жінки, які з нею перебувають, – це особи, які притягаються за тяжкими і особливо тяжкими статтями Кримінального Кодексу – тяжкі тілесні ушкодження, злочини за незаконний оборот наркотичних речовин, грабежі", – розповів заступник начальника установи виконання покарань №27 Дмитро Холод.

До самої Зайцевої нікого не пускають, особисті зустрічі наодинці дозволені лише з адвокатом, яка, як і матір, теж відвідує підзахисну. У СІЗО кажуть, що до нових умов дівчина прилаштувалася, за медичною допомогою не зверталася, але кілька разів спілкувалася зі штатним психологом.

Читайте також: Поліцейський розповів про свідчення Зайцевої у перші хвилини після ДТП у Харкові
Читайте також: «Всі тільки і говорять про того Мосійчука, а про маму ні слова»: говорить донька жінки, яка залишається без свідомості після замаху на нардепа