Події
27 жовтня 2017
Запах спирту не сховаєш: мікроавтобуси перевозили спирт під виглядом пошти
Водії пред'явили товаро-транспортні накладні одного з поштових операторів, в яких жодної згадки про спирт немає.
news-image

Вчора, близько 16 години, поблизу населеного пункту Великосілки, екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Volkswagen LT 35, який мав характерні пошкодження, як для дорожньо-транспортної пригоди, передає «Є!» із посиланням на Патрульну поліцію Львова.

Під час спілкування з водієм патрульні відчули різкий запах спирту та попросили відкрити кузов автомобіля. В середині було 19 бочок з невідомою речовиною, яка і була джерелом запаху.

"В той самий час на посту патрульної поліції спрацювала система відеонагляду «Рубіж», яка зафіксувала транспортний засіб Mercedes-benz Sprinter. Даний автомобіль перебував у розшуку, як викрадений. Його зупинили і відчули той самий характерний запах, як у згаданому вище випадку. Кузов автомобіля відкрили та виявили такі самі бочки, що і в попередньому автомобілі. Виявилося, що ці два водії мають відношення один до одного", - йдеться в повідомленні поліції.

Пояснювати походження рідини водії відмовилися, натомість вони пред'явили товаро-транспортні накладні одного з поштових операторів, в яких жодної згадки про спирт немає.

Обставини події встановлюються правоохоронцями.