Події
28 жовтня 2017
На Херсонщині батько до смерті побив однорічне немовля
Крім загиблої дівчинки, у сім’ї є двоє старших дітей.
news-image

На Херсонщині поліція з’ясовує обставини та причини смерті однорічної дитини.

Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області передає УНН, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

У відділення поліції звернулася медсестра. Вона розповіла, що під час відвідин родини та планового огляду однорічної дитини виявила, що дівчинка ледь дихала, на обличчі, шиї та животі були садна.

Дитину у вкрай важкому стані негайно госпіталізували до лікарні, але того ж дня дівчинка померла. 

Правоохоронці поспілкувалися з 40-річним батьком, який повернувся з роботи із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік пояснив, що дітей ніколи не бив. В усіх родинних негараздах він звинувачує дружину, яка нібито не доглядає за дітьми та нічого не робить по господарству. Через це він іноді її “виховував”.

З його слів, нещодавно він знов побив дружину, яка в той час тримала на руках доньку. Ні батько, ні мати не звернули уваги на стан доньки та нічим їй не допомогли.

Крім загиблої дівчинки, у сім’ї є двоє старших дітей: 9-річна дівчинка та 5-річний хлопчик. Батько працює по найму, зловживає алкогольними напоями, його 29-річна дружина - домогосподарка. 

Старші діти залякані, з ними буде працювати психолог. Наразі працівники соціальної служби вилучили дітей з родини та помістили їх у санаторій.

Читайте також: Викрадачці дитини у Києві суд обрав запобіжний захід