Світ
30 жовтня 2017
Під час стрілянини на футбольному матчі в Мексиці загинули три людини
Злочинці спершу пішли на штурм будівлі суду, яка знаходиться недалеко від футбольного поля, а потім почали стріляти по людях, які прийшли на матч.
news-image

В одному з найбільш небезпечних з точки зору злочинності мексиканському штаті Герреро невідомі відкрили стрілянину по глядачах аматорського футбольного матчу, повідомляє місцеве видання Quadratin, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

Інцидент, згідно з офіційним повідомленням поліції, стався близько 15:00 за місцевим часом у столиці штату, місті Чільпансінго. Злочинці, як розповіли мексиканські співробітники правоохоронних органів, спершу пішли на штурм будівлі суду, яка знаходиться недалеко від футбольного поля, а потім почали стріляти по людях, які прийшли на матч.

В результаті події, за даними медиків, на місці загинули двоє людей. Ще один поранений помер у лікарні, кількість потерпілих не уточнюється. Решту подробиць у поліції не розповіли.

Штат Герреро протягом останніх кількох років залишається одним з найнебезпечніших регіонів Мексики. У 2016 році, згідно з офіційними даними, там було зареєстровано понад 2 тис. умисних убивств.

Читайте також: Екс-міністрам Каталонії дали доступ до кабінетів, щоб забрати свої речі