Події
30 жовтня 2017
Мосійчук розповів подробиці операції: витягли майже 40 осколків (відео)
Ігор Мосійчук, який постраждав унаслідок вибуху в Києві 25 жовтня, в ефірі телеканалу розповів, що його стан стабільний.
news-image

Мосійчук заявив, що після вибуху 25 жовтня «намагається повернутися до життя», пише «Є!» з посиланням на Главком.

Нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, який постраждав унаслідок вибуху в Києві 25 жовтня, в ефірі телеканалу розповів, що його стан стабільний.

«Я почуваюся стабільно, проходжу лікування, уражена права сторона тіла – нога, рука, плече. З мене витягли від 30 до 40 вражаючих елементів, п'ять ще залишається в тілі... Намагаюся повернутися до життя», – розповів депутат.
Нардеп зазначив, що наразі у нього немає жодних новин про стан Віталія Бали. Він, як і Мосійчук, постраждав під час замаху біля телеканалу «Еспресо».
 
«Після смерті Руслана (Руслан Кушнірук - загиблий під час вибуху охоронець Мосійчука. - Ред.) у мене з'явилася третя дитина - його дочка. Дружина Руслана не вагітна, в сюжеті трохи викривленаінформація. Ми спілкуємося з його сім'єю, мої помічники займалися похованням Руслана. Я на все життя вдячний йому і його родині і буду все життя нею опікуватися, поки сам живий», - повідомив Мосійчук.

 

Читайте також:У Борисполі затримали екс-бійця спецпідрозділу «Альфа»

Читайте також:Вибух у Києві: постраждалу жінку перевели із реанімації