Суспільство
31 жовтня 2017
Зйомки «Карткового будинку» згортають після секс-скандалу з Кевіном Спейсі
Сам Спейсі зізнався у Твітері, що не пам'ятає цієї зустрічі.
news-image
Американська компанія Netflix оголосила про рішення завершити популярний політичний серіал "Картковий будинок" на наступний день після скандалу сексуального характеру з головним актором стрічки Кевіном Спейсі.

Про це повідомило американське інформагентство Reuters із посиланням на заяву компанії Netflix, передає «Є!».

Гучна політична драма компанії Netflix "Картковий будинок" завершиться на зйомках шостого сезону, - йдеться в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що ця заява була оприлюднена на наступний день після того, як головна зірка серіалу Кевін Спейсі "був втягнутий у недавній сексуальний скандал, що прогримів у Голівуді".

У компанії висловили "глибоку стурбованість" у зв'язку із заявою актора Ентоні Реппа про те, що Кевін Спейсі у 1986 році мав спробу сексуального домагання щодо до нього.

Натомість, речниця Netflix Керен Берреген зауважила, що рішення про припинення зйомок було прийняте керівництвом компанії ще раніше, місяць тому.

Нагадаємо, Ентоні Репп повідомив, що коли йому було 14 років, Спейсі запросив його до себе додому на вечірку і, випивши спиртного, хотів звабити. Але хлопчикові вдалося втекти.

Сам Спейсі зізнався у Твітері, що не пам'ятає цієї зустрічі, яка могла трапитись 30 років тому у стані сп'яніння. Він приніс вибачення за "неприйнятну нетверезу поведінку".

Спейсі також визнав, що у своєму житті мав статеві стосунки і з чоловіками, і з жінками, але зараз вирішив обрати для себе шлях гомосексуаліста.

Актор має у своєму творчому списку два "Оскари" за стрічки "Звичайні підозрювані" та "Американська краса", а також інші престижні нагороди. У політичному серіалі "Картковий будинок" він грає головну роль Френка Андервуда, який здійснив кар'єру в буквальному сенсі на крові й кістках від конгресмена до президента США.