Київ
31 жовтня 2017
Поліція Київської області розшукує нападників, які розстріляли авто з Окуєвою і Осмаєвим
На території столичної області та сусідніх регіонах введений оперативний план «Сирена», тривають заходи щодо розшуку і затримання озброєних злочинців.
news-image

Поліція Київської області вживає заходів з розшуку нападників, які на автодорозі розстріляли автомобіль з добровольцями АТО Аміною Окуєвою та її чоловіком Адамом Осмаєвим. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції у Київській області, пише «Є!» з посиланням на УНІАН

Зазначається, що 30 жовтня о 20.00 на спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення про те, що невідомі особи із кущів на автодорозі поблизу залізничної станції Глеваха Васильківського району розстріляли автомобіль. На місце події одразу прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

На території столичної області та сусідніх регіонах введений оперативний план «Сирена», тривають заходи щодо розшуку і затримання озброєних злочинців. Обставини події встановлюються. На місці події працювало керівництво Національної поліції України та поліції Київської області.

30 жовтня автомобіль добровольців АТО Окуєвої та Осмаєва обстріляли на залізничному переїзді біля Глевахи (Київська область), внаслідок чого Окуєва загинула. Осмаєв отримав поранення.

Читайте також:Глава Нацполіції про вбивство Окуєвої: Хто злочинці, ми поки не знаємо

Читайте також:Окуєва та Осмаєв відмовилися від держохорони – поліція