Події
31 жовтня 2017
У Пакистані жінка вбила 15 осіб при спробі отруїти чоловіка
Жінка підмішала в молоко чоловікові отруту, але з якихось причин він відмовився пити.
news-image

У Пакистані жінка отруїла отруйним молоком 27 чоловік, 15 з них – з летальним результатом, намагаючись вбити свого чоловіка, повідомляє «Є!» з посиланням на 112.

Інцидент стався в місті Музаффаргарх в штаті Пенджаб. 21-річну Асію Бібі проти волі видали заміж за Амджада Лашарі, хоча дівчина була закохана в його двоюрідного брата по імені Шахіда.

"Асія була незадоволена шлюбом, сварилася з чоловіком і навіть повернулася до своїх батьків, але вони відправили її назад. В якості помсти дівчина вирішила вбити свого чоловіка", – йдеться в повідомленні.

Повернувшись додому, Асія підмішала в молоко Лашарі отруту, але з якихось причин він відмовився пити. Потім свекруха випадково приготувала лассі (індійський напій) з отруєного продукту і напоїла ним гостей. В результаті під час вечері отруїлися 27 осіб, 15 з них, в тому числі Амджад, пізніше померли.

В ході розслідування Асія зізналася, що хотіла вийти заміж за Шахіда, але оскільки вона вже була пов'язана шлюбними узами, то вони разом розробили план вбивства Амджада. Дівчина стверджує, що саме Шахід дав їй отруту. Його затримала поліція.

Читайте також:У Палермо мафіозі наказав вбити власну дочку за любовний зв'язок з карабінером