Війна
2 листопада 2017
Бойовики обстріляли позиції сил АТО під Кам'янкою з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, - штаб АТО
Бойовики в четвер обстріляли позиції біля смт Луганське Бахмутського району.
news-image

У зоні проведення АТО один український військовослужбовець отримав поранення біля села Кам'янка в Донецькій області 2 листопада в результаті обстрілу з боку бойовиків. Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook.

Бойовики обстріляли позиції сил АТО під Кам'янкою з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, інформує «Є!», з посиланням на 112.ua.

"Наші воїни жорстко відповіли ворогові з піхотного озброєння. У результаті цього протистояння отримав поранення один боєць АТО. Зараз потерпілий знаходиться в військово-медичному закладі, і стан його здоров'я оцінюється як задовільний", - йдеться в повідомленні.

Всього станом на 18:00 бойовики обстріляли позиції сил АТО чотири рази.

"З півночі в районі проведення АТО бойовики кілька зменшили кількість обстрілів позицій української армії. У той же час повного дотримання режиму тиші в Донбасі все ж не було. Всього з початку доби російсько-окупаційні угруповання 4 рази порушили перемир'я. Збройні сили України тричі застосовували зброю на поразку противника ", - йдеться в звіті.

На донецькому напрямку, крім позиції біля Кам'янки, бойовики в четвер обстріляли позиції біля смт Луганське Бахмутського району. 

"На приморському напрямку противник, в черговий раз нехтуючи мирними домовленостями, застосовував міномети калібру 120 міліметрів на підступах до Старогнатівці", - інформують в штабі АТО.
Читайте також: Осмаєв розповів, як помститися Росії за Окуєву
Читайте також: Насалик запевнив, що українці взимку не замерзнуть