Події
2 листопада 2017
З'явився свідок ДТП в Харкові, яка бачила на який сигнал світлофора почав рух Volkswagen
В поліції взяли її особисті дані і обіцяли зв'язатися.
news-image

На телеканалі "Україна" в програмі "Говорить Україна" свідок трагічної ДТП, яка сталася на вулиці Сумській в Харкові, розповіла, що показував світлофор для другого учасника аварії Геннадія Дронова на Volkswagen Touareg.

Інформує «Є!», з посиланням на nnovosti.info.

"Я думаю, чого він не стартує? "Зелений" (сигнал світлофора для Дронова – Ред.) же. Він стартонув разом з бусиком вже, причому він навіть трохи пізніше стартонув. На кілька секунд буквально. Перший раз, коли про "жовтий" було (сигнал світлофора для Дронова – Ред.), мені написала подруга на Вайбер... я дзвоню в поліцію і кажу, він на "зелений" їхав, кому розповісти?", – розповіла свідок ДТП на Сумській.

За словами свідка ДТП, в поліції взяли її особисті дані і обіцяли зв'язатися, але до сих пір правоохоронці до цього свідка за показаннями не звернулися.

Автоексперт і інструктор по контр-аварійному водінню Олександр Новинський зазначив, що динамічний старт характерний для тих водіїв, хто запізнився з початком руху і вже чує сигнали від водіїв, що їдуть слідом.

Радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко, в свою чергу, запевнив, що цей свідок неодмінно буде допитана правоохоронцями.

Як повідомлялося, сам Геннадій Дронов в ексклюзивному коментарі розповів, що виїхав на перехрестя на зелений сигнал світлофора і не міг зреагувати на Lexus, що летів збоку.

Нагадаємо, 18 жовтня пізно ввечері в Харкові на перетині Сумської та провулку Мечникова зіткнулися Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg, після чого "японець" вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. В результаті наїзду п'ятеро людей загинули, шестеро – постраждали.

Відразу після трагічної аварії в ЗМІ повідомили, що особою, що знаходилась за кермом Volkswagen Touareg, виявився 59-річний Геннадій Дронов, який торгує продуктами харчування і тютюновими виробами, а також надає в оренду нерухоме майно.

Читайте також: У Кропивницькому іномарка на смерть збила молоду жінку та навіть не пригальмувала (відео)
Читайте також: В автозаку і кайданках: у Харкові на місце жахливої ДТП привезли Зайцеву для проведення слідчого експерименту