Авторизація

Війна
3 листопада 2017
Українським військовим потрібно вдосконалити рівень володіння англійською, - представник НАТО
Мовне питання стосується всіх українських військових, адже в НАТО, не опанувавши англійської, абсолютно точно виникнуть проблеми.
news-image
Мовне питання стосується всіх українських військових, адже в Альянсі, не опанувавши англійської, абсолютно точно виникнуть проблеми.
 
Що стосується підготовки й навичок українських підрозділів, то на тактичному рівні вони такі самі, як і в більшості країн НАТО. Натомість потребує вдосконалення рівень володіння англійською. Про це в інтерв’ю Тижню розповів заступник начальника штабу НАТО, керівник директорату військового співробітництва генерал-майор Одд Еґіл Педерсен пише «Є!».

За його словами, мовне питання стосується всіх українських військових, адже в НАТО, не опанувавши англійської, абсолютно точно виникнуть проблеми.

Також Педерсен вважає, що ЗСУ мають покращити навчання офіцерського та сержантського складу.

«Професія військового надзвичайно складна. Щоб бути достатньо навченим і тренованим, підготовка повинна тривати постійно. Не можна просто сказати, що ти маєш потрібний рівень, і зупинитися на цьому. Треба повсякчас вдосконалюватися, ставитися критично до того, як виконуєш певні речі», - сказав представник НАТО.

Читайте також:На Дніпропетровщині водій маршрутки образив «кіборга», назвавши його посвідчення «фігнею»