Суспільство
4 листопада 2017
Харківські патрульні спіймали п'яним за кермом авто керівника слідства ДТП за участі Зайцевої
На місці зупинки Мовчан відмовився проходити тест на драгері.
news-image

У Харкові співробітники патрульної поліції затримали у стані легкого алкогольного сп'яніння начальника відділу по ДТП слідчого управління Національної поліції в Харківській області Миколу Мовчана, який займається справою смертельної аварії за участі Зайцевої.

Про це повідомляє Харків LIVE на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

Патрульними поліцейськими був зупинений начальник відділу по ДТП СУ ГУНП в Харківській області Мовчан Микола Іванович у підозрі, що він знаходиться в стані алкогольного сп'яніння, – йдеться у повідомленні.

На місці зупинки Мовчан відмовився проходити тест на драгері, тому поліцейські доставили його в наркологічний диспансер для аналізу на наявність алкоголю в крові. Після проведення огляду, виявилося, що в крові правоохоронця було 0.2 проміле – це максимально допустима норма наявності алкоголю в крові.

Саме ця людина є начальником відділу, який розслідує страшне ДТП на Сумській за участю Зайцевої та Дронова. Начальники такого рівня повинні подавати приклад своїм підлеглим і взагалі не вживати алкоголю за кермом, адже вони охороняють закон, – наголошують журналісти.