Шоу-біз та культура
9 листопада 2017
The Hardkiss у новому кліпі спалюють прапори посеред старих кораблів (фото, відео)
Начерки пісні були зроблені Юлією Саніною ще в 15 років і пролежали до самого знайомства з Валом Бебком.
news-image

Розчаровані у коханні люди зібралися на старому судноремонтному заводі, щоби вчинити колективне спалення прапорів як символів розбитих сердець, пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Приблизно такий сюжет нового відео гурту  The Hardkiss на пісню "Кораблі".

Як виявилося, начерки пісні були зроблені Юлією Саніною ще в 15 років і пролежали до самого знайомства з Валом Бебком. І вже разом вони дописали пісню без тексту і назвали її "Доберман" - на честь однойменного фільму.

Через 7 років музиканти написали український текст.

 
"Не знаю, звідки у мене в голові виникли кораблі, але я пам'ятаю, мені давно не давала спокою думка, що Венеція може піти під воду. Так, напевно, і виникло потопаюче місто і спалені кораблі - символ втраченої надії", - розповіла Саніна.
 
"У нашій історії прапор - символ розбитого серця, болі від зради кохану людину. Щоб звільнитися від страждань, потрібно спалити прапор. Ображені і розчаровані люди збираються разом, оскільки так легше пережити біль. У кожного своя історія, але образ прапора один - палаючий корабель", - пояснила ідею Юля.
 

Режисером кліпу виступив гітарист і креативний продюсер The Hardkiss Вал Бебко:

"З Києва до Чорноморська ми їхали з розумінням, що на місцевому судноремонтному заводі нас і близько не підпустять до кораблів. Але коли ми познайомилися з директором ІСРЗ Михайлом Дудниковим, а начальник безпеки видав нам каски, ми зрозуміли, що нас чекає захоплююча пригода", - поділився Вал.
 
 
 

 

Читайте також:Вакарчук назвав головне завдання українців