Події
10 листопада 2017
Ірина Луценко продемонструвала у ВР сумку за 74 тисячі гривень
Це не перша сумка Yves Saint Laurent в гардеробі Дружини Юрія Луценка.
news-image

Цей парламентський тиждень був насичений обновками народних обранців. Наприклад, нардеп від "Відродження" Віталій Хомутинник встиг засвітити iPhone X, який в Україні продають за рекордні $ 3000. Прийшовши до Верховної Ради він продемонстрував новий гаджет колегам.

Інформує «Є!», з посиланням на strana.ua.

А ось нардеп від БПП Ірина Луценко встигла продемонструвати чергову брендову сумки зі своєї великої колекції. "Країна" розглянула модний аксесуар подружжя генерального прокурора.

З'ясувалося, что Ірина Луценко носить чорну сумку-сетчел (дипломат для жінок) від французького будинку моди Yves Saint Laurent. Коштує вона $ 2790 або 74 074 грн за курсом НБУ на 10.11.2017 року. Купити саме зараз таку сумку складно, так як ця комбінована модель дуже популярна среди шанувальніць бренду.

До речі, це не перша сумка Yves Saint Laurent в гардеробі Дружини Юрія Луценка.

У неї є і великий саквояж за 1308 фунтів стерлінгів або 45 570 грн. Відзначимо, що дуже схожа сумка, але з хутром поні є у куми президента Оксани Білозір. Ми вже писали, що депутат від БПП одного разу з'явилася в парламент з аксесуаром YSL з хутром поні з колекції минулих років, яка зараз коштує близько $ +1395.

Сумку модного італійського бренду ми помітили і у позафракційного депутата Вікторії Пташник. Вона ходить до парламенту з аксесуаром від Furla. Звичайно, вона не така дорога як у Луценка або Білозір, але тим не менше коштує $ 428 або 11 363 грн. Це майже 7 прожиткових мінімумів.

Читайте також: Луценко показав документи про перерахування грошей Януковича у бюджет
Читайте також: «Україна близька моєму серцю»: угорський бізнесмен допомагає дітям із зони АТО