Події
11 листопада 2017
У Харкові із автомата розстріляли автомобіль
Перші постріли влучили у вітрове скло автомобіля.
news-image

Невідомі випустили дві черги з автомата Калашникова по водію. Як зазначають у харківській поліції, чоловік, на якого здійснено замах, загинув на місці.

Інформує «Є!», з посиланням на expres.ua.

За словами очевидців, перші постріли влучили у вітрове скло автомобіля, друга черга поцілила у бокове скло з боку водія.

"Вікна моєї спальні виходять на місце трагедії. Я саме ліг відпочивати, коли почув першу чергу з автомата. За нею були ще дві, після чого все затихло", - розповів "Експресу" пан Василь, мешканець сусіднього будинку.

За словами очевидця, на ранок неділі поліція все ще проводила слідчі дії на місці розстрілу та опитувала мешканців прилеглих будинків. 

"Авто вже забрали, а на місці, де воно стояло, досі дуже багато крові", - додає очевидець.

Наразі відомо, що стрілянина сталася 4 листопада приблизно о 23.00 у дворі одного з багатоквартирних будинків за адресою вулиця Клочківська, 191-а. Повідомлення про злочин до поліції надійшло за півгодини. 

"Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (вбивство) Кримінального кодексу України", - повідомили в Нацполіції області.

Особи та кількість нападників на момент написання матеріалу не встановлено. Відомо, що їм загрожує від семи до п'ятнадцяти років ув'язнення. У поліції також не повідомили про особу жертви. Проте на своїй сторінці у Фейсбуці нардеп Ігор Мосійчук написав, що особу вбитого вже встановлено. Ним виявився уродженець Барнаула Едуард Аксельрод, 1972 року народження. Цю людину у Харкові, за словами Мосійчука, знали під прізвиськом Едік Льопа. За твердженнями місцевих ЗМІ, загиблий мав кримінальне минуле.

Читайте також: У Києві чоловік з молотком напав на посадовця: охоронець застосував зброю