Події
11 листопада 2017
У Британії безхатько у 52 роки вступив до Кембриджського університету
У 2014-му році Едвард пішов на безкоштовні підготовчі курси при Кембриджському університеті.
news-image

Британець Джефф Едвардс, який останні роки живе на вулиці, вступив до Кембриджського університету. Про це повідомляється на сайті навчального закладу, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

52-річний чоловік пройшов в коледж Хьюз Хол для людей у ​​віці і буде вивчати англійську літературу. За словами Едвардса, він з дитинства любив читати твори визнаних авторів на кшталт Віндема і Керуака. Його батьки працювали в офісі і на пошті, тому не мали грошей на якісну освіту. Через погані оцінки в школі він не пройшов до коледжу і влаштувався на ліверпульську ферму.
Потім британець перебрався в Кембридж, де іноді ночував в готелях, але частіше залишався на вулиці. Він часто приходив до бібліотек і просив непотрібні книги, щоб продовжувати читати. Іноді Едвардс продавав благодійний журнал Big Issue, щоб накопичити грошей на їжу, нічліг і літературу. У 2014-му році Едвард пішов на безкоштовні підготовчі курси при Кембриджському університеті. Він успішно склав вступні іспити завдяки питанням про середньовічну літературу і пройшов до коледжу Хьюз Холл.

Читайте також: Британець протягом 30 років робив собі ін'єкції зміїних отрут і поборов хвороби