Події
11 листопада 2017
Аваков анонсував розгляд нової стратегії розвитку МВС
За його словами, правоохоронна система України потребує серйозної трансформації.
news-image
 У середу на засіданні Кабінету міністрів України буде представлено проект нової стратегії розвитку Міністерства внутрішніх справ.
Інформує «Є!», з посиланням на ukrinform.ua.

Про це розповів у суботу журналістам в кулуарах з'їзду політичної партії "Народний фронт" міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У середу презентуватимемо Стратегію розвитку Міністерства внутрішніх справ. І ця стратегія передбачає крупнопанельні речі, блоки, які ми готували близько 6 місяців разом з громадськістю і зарубіжними партнерами", - сказав Аваков.

За його словами, правоохоронна система України потребує серйозної трансформації, і ті зміни, які відбулися на даний час в системі МВС, - це лише 25 відсотків всієї реформи. 

"Ми почали лише з патрульної поліції, а на черзі - реформування кримінальної поліції, поліції забезпечення громадського порядку. Серйозну динаміку розвитку має отримати і кіберполіція. Крім цього блоку, потребує нового підходу і реформування служба з надзвичайних ситуацій. Тут нам дуже багато треба зробити, фактично треба перейти на нову систему пожежників", - зазначив міністр.
Ті та інші питання, за його словами, й розглядатимуться на наступному засіданні уряду в рамках презентації Стратегії розвитку МВС.
Читайте також: Оновлений склад Верховного суду України склав присягу