Економіка та бізнес
13 листопада 2017
МВФ виділить Україні наступний транш не раніше 1-го кварталу 2018
Уряд України досяг прогресу відносно деяких реформ, однак темпи їхнього проведення невисокі, внаслідок чого наступний транш, швидше за все, буде отриманий не раніше першого кварталу 2018 року.
news-image

Міжнародне рейтингове агентство Standard&Рооr's вважає, що Міжнародний валютний фонд виділить Україні наступний транш не раніше першого кварталу 2018 року. Про це сказано в повідомленні агентства, передають Українські Новини, пише «Є!».

На думку S&P, необхідною умовою для відновлення економіки України є проведення реформ і дотримання вимог програми розширеного фінансування МВФ. 

"Уряд України досяг прогресу відносно деяких реформ, однак темпи їхнього проведення невисокі, внаслідок чого наступний (четвертий) транш, швидше за все, буде отриманий не раніше першого кварталу 2018 року", - повідомляє агентство.

S&P думає, що необхідні реформи стосуються політичного устрою, у зв'язку із чим їхнє проведення пов'язане з труднощами і є часозатратним. При цьому вказано, що часу для проведення цих реформ залишається не дуже багато з урахуванням того, що наступні президентські й парламентські вибори в Україні відбудуться в 2019 році.

Читайте також:До річниці націоналізації Приватбанк отримає нового керівника