Світ
13 листопада 2017
У італійця вкрала всі заощадження жінка, з якою він познайомився на Фейсбуці
Жінка запевняла, що шалено закохана в бідолаху.
news-image

Італійська поліція розслідує велику аферу, жертвою якої став 47-річний міланець. З жінкою, яка "обчистила" його до нитки, чоловік познайомився на Facebook, передає «Є!» із посиланням на Сorriere della sera.
Цією історією, що починалася як бурхлива закоханість, а, точніше, усуненням її наслідків, зараз займаються відразу три державних структури - поліція, карабінери і фінансова поліція.

Отже, черговою жертвою великої афери, втіленою "закоханою" жінкою, став 47-річний житель Мілана Франко П., який познайомився з 43-річною румункою на Фейсбуці. Швидкоплинне щастя обійшлося чоловікові в майже сто тисяч євро, які зникли без сліду.

Слід зазначити, що у Франка П. є психічні проблеми, досить значні. Саме тому румунка, якщо її знайдуть, ризикує отримати тюремний строк за обман психічно нестабільної людини.

"Ця жінка дуже добре знала про мої проблеми: вона відвідувала зі мною психіатра, і потім вміло використовувала ситуацію...

Я познайомився з нею минулого літа. Вона сама зв'язалася зі мною в Інтернеті. З нею було легко з першого моменту і я відчув, що беззастережно закохався. Через кілька місяців зустрічей вона переїхала в мою квартиру на проспекті Стельвіо.

У мене ніколи не було справжньої роботи через мої хвороби... Я жив на гроші батька, який залишив мені пристойну суму, зібрану, коли він сумлінно працював вдень і вночі. Батько був звичайний робочий з Калабрії, який прибув на початку 1960-х років в Мілан з класичною картонною валізою", - розповів ошуканий чоловік.

 

"Я сам у всьому винен. Я вирішив відкрити спільний рахунок. І я розумів, що роблю, клянусь: вона казала мені, що божевільно любить мене, що вона хоче побудувати сім'ю, вийти за мене заміж. Раніше вона жила в соціальній квартирі з трьома дітьми, повнолітніми і без роботи.

Я відкрив рахунок в кінці серпня, куди поклав всі заощадження батька - 99 500 євро, а 11 вересня на цьому рахунку не залишилося рівно нічого. Я не відразу помітив зникнення грошей і навіть не відразу зрозумів, яким чином вона блискавично вивела всі кошти: можливо, вона взяла їх кілька разів і в декількох місцях", - каже Франко.

На даний момент поліція відстежує, куди пішли гроші, але зробити це дуже непросто. Жінка, схоже, ховається в Румунії. А безробітний і хворий міланець залишився без засобів до існування.

Читайте також: Угорщина обіцяє тиснути на Київ, навіть якщо «Венеціанка» захистить освітній закон