Події
13 листопада 2017
На Херсонщині школярка побила ровесницю перед натовпом підлітків (відео)
У поліції заявили, що конфлікт між дівчатами стався через коментарі у соціальних мережах.
news-image

У Каховці Херсонської області дві школярки влаштували бійку в оточенні натовпу підлітків, завдаючи одна одній удари руками і ногами. Про це повідомляють "Херсонські вісті", пише «Є!».

Відзначається, що відео бійки двох школярок на своїй сторінці в Facebook виклав користувач Дмитро Шакін.

На опублікованих кадрах видно, як одна школярки б'є іншу, а все дійство відбувається на очах у групи підлітків, які не перешкоджають побиттю дівчини.

У поліції заявили, що конфлікт між дівчатами стався через коментарі у соціальних мережах.

"Під час перевірки поліцейські з'ясували, що між двома дівчатами виник конфлікт на ґрунті взаємних звинувачень у соціальних мережах. Вони призначили між собою зустріч, під час якої словесна перепалка переросла в бійку. Увечері мати однієї з дівчат побачила, що у дочки брудний одяг. Дівчина розповіла, що сталося, після чого мати звернулася до поліції", - йдеться в повідомленні.

За фактом інциденту було розпочато досудове розслідування.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України "Умисне легке тілесне ушкодження". Дівчині видано направлення на судово-медичну експертизу. На обліку в поліції учасниці події не перебувають. З ними та іншими учнями школи проведено профілактичні бесіди", - констатували в поліції.