Події
14 листопада 2017
«Або чиновник, або вибух»: 28-річний молодик «замінував» Бориспільську міськраду
Під час затримання чоловік був в неадекватному стані.
news-image

Поліцейські Київщини затримали чоловіка, який "замінував" Бориспільську міську раду, передає «Є!» із посиланням на прес-службу поліції Київської області.

Повідомлення про замінування Бориспільської міської ради надійшло на спецлінію поліції Київщини «102» вчора, 13 листопада, о 21.42 годині.

"Невідомий чоловік поставив умову правоохоронцям – упродовж 15-ти хвилин викликати одного з місцевих чиновників, або ж він підірве адміністративну будівлю", - розповіли поліцейські.

Під час огляду приміщення та прилеглої території міськради спеціалісти-вибухотехніки не виявили жодних підозрілих предметів.  

Упродовж декількох годин поліцейські встановили, розшукали та затримали «мінера». У нього вилучили речовий доказ – мобільний телефон, з якого було здійснено тривожне повідомлення.  

"Телефонним терористом виявився 28-річний місцевий житель, який під час затримання був в неадекватному стані. Зараз він перебуває під пильним наглядом лікарів", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Суд обрав запобіжні заходи закарпатцям, затриманим із вибухівкою