Події
31 січня 2015
"Офісний" крадій потрапив прямісінько до рук правоохоронців
Молодик спеціалізувався виключно на крадіжках з офісів, за що був неодноразово засуджений.
news-image

До Шевченківського райуправління міліції надійшов виклик про те, що невідомий проник до офісного приміщення. Охоронець також повідомив, що, ймовірно, зловмисник знаходиться всередині, інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

Тікаючи від працівників установи, лиходій потрапив прямісінько до рук правоохоронців.

"29-річний киянин, якого затримали працівники патрульної служби, майстер своєї справи. Спеціалізувався виключно на крадіжках з офісів, за що і був неодноразово засуджений. За словами затриманого, він йшов повз будинок та побачив, що на 4-му поверсі відчинене вікно. Хлопець вирішив скористатися нагодою. Оглянувши будинок, одразу зорієнтувався, як можна дістатися до вікна – пожежна драбина", -йдеться у повідомленні прес-служби.

Вже у приміщенні чоловік швидко розпочав пошуки цінностей. Спиртні напої, особисті речі та цукерки – речі, які викликали інтерес у правопорушника. У такий же спосіб киянин і хотів піти, але все пішло не за планом.

"Під час обходу території один із охоронців побачив, як невідомий чоловік виліз з вікна та по драбині намагається спуститися донизу. Охоронець негайно зателефонував на спецлінію «102» та повідомив про злочин. Поки крадій метикував, що робити, прибули працівники міліції. Зрозумівши, що шлях відходу заблокований, чоловік почав шукати інший спосіб втечі. Розбив віконне скло в сусіднє приміщення та став залазити. Не розрахувавши власних сил, чоловік впав прямісінько у руки правоохоронцям", - інформує прес-служба.

На місці злочину працівники міліції вилучили викрадені з кабінету речі та «набор злодія»: викрутку, кусачки та плоскогубці.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 ККУ «Крадіжка». За цей злочин передбачено до 6-ти років ув’язнення.