Події
20 листопада 2017
У клініки Борис хочуть відібрати ліцензію
У липні цього року в прокуратуру звернувся громадянин, який стверджував, що медична ліцензія клініки Борис та ще низки медичних закладів була видана на підставі підроблених документів.
news-image

В судовому реєстрі з’явилося рішення, яке дозволяє правоохоронним органам провести перевірку документів низки медичних закладів в тому числі й клініки "Борис".

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Економічну Правду.

Так у липні цього року в прокуратуру звернувся громадянин, який стверджував, що медична ліцензія клініки "Борис" та ще низки медичних закладів була видана на підставі підроблених документів.

"В цій справі немає нічого незаконного. Дійсно, зараз прокуратура має розглядати будь-яке звернення, навіть якщо в ньому немає складу злочину. Тим не менш, з точки зору здорового глузду ця ситуація виглядає дивно", - коментує партнер юридичної фірми "Правова допомога" Володимир Горлов.
 
 
 
"Справа в тому, що клініку "Борис" звинувачують в підробці документів. Проте при подачі на ліцензію компанії не надають жодних документів - вони подають відомості. В відомостях, звісно, можуть бути і неправдиві дані, але в такому випадку мова точно не йде про підробку документів. Відповідно, якщо правоохоронні органи отримали подібний дозвіл - це може стати зайвим приводом "познайомитися" з керівниками медичних закладів. І буде ще одним приводом до корупції", - додає він.

Читайте також:Іноземці напали на АЗС під Києвом