Війна
22 листопада 2017
Патруль ОБСЄ зафіксував одну й ту саму колону військової техніки в Донецькій області, а пізніше – за 15 км від Луганська
Патруль зробив фото військової колони.
news-image

21 листопада спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ зафіксувала на окупованій території Донбасу колону військової техніки. Спочатку її бачили на автошляху поблизу Дебальцевого Донецької області, пізніше, імовірно, ту саму колону зафіксували за 15 км від окупованого Луганська. Про це йдеться на сторінці СММ ОБСЄ у Facebook, передає «Є!».

Патруль СММ зафіксував колону машин у складі не менш ніж шести вантажівок військового типу, двох бронетранспортерів, одну встановлену зенітну установку (ЗУ-23), а також понад 20 цивільних автомобілів без номерних знаків щонайменше з 50 озброєними особами на автошляху поблизу Дебальцевого Донецької області. Подібна (ймовірно, та сама) колона, що рухалася в напрямку Луганська, була згодом зафіксована іншим патрулем СММ у селі Весела Тарасівка (15 км на захід від Луганська), – ідеться в повідомленні.

Окрім того, патруль СММ зафіксував машини військового типу і присутність озброєних осіб навколо будівлі, де раніше було розміщене управління Міністерства внутрішніх справ України в Луганській області.