Події
22 листопада 2017
У поліції розповіли про обставини загибелі 16-річного підлітка, тіло якого знайшли в колекторі
Тіло юнака знайшли вчора у колекторі по вулиці Бальзака в Деснянському районі столиці.
news-image

У Києві правоохоронці розслідують обставини смерті 16-річного підлітка. Як відомо, тіло юнака знайшли вчора у колекторі по вулиці Бальзака в Деснянському районі столиці, передає «Є!»

Як розповіли у прес-службі київської поліції, наразі призначена судово-медична експертиза, за висновками якої буде відома причина смерті хлопця.

"До поліції звернувся батько неповнолітнього про те, що його син кілька тижнів тому пішов із дому. За словами заявника, хлопець часто залишався ночувати у друзів, однак завжди виходив на зв'язок та надовго не зникав. Співробітники поліції відразу ж відреагували на виклик і прибули за адресою проживання цієї родини", - йдеться в повідомленні поліції.

Правоохоронці зазначають, що батько сам виховував сина, оскільки матір померла. Хлопець навчався в училищі водного транспорту.

Після проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські "вирахували" приятелів, які востаннє з юнаком проводили час.

"У розмові з працівниками поліції підлітки зізналися, що дійсно гуляли з потерпілим того дня. Вони пояснили, що бачили, як він сидів на комунікаційній трубі, а потім впав у колектор, куди його затягнуло водою", - повідомили правоохоронці.

Вчора рятувальники спільно з правоохоронцями дістали тіло неповнолітнього.

За попереднім оглядом експерта, слідів насильницької смерті не виявлено. Для встановлення причини смерті призначено судово-медичну експертизу.

За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - нещасний випадок.

Читайте також: На Донеччині вітчим ледь не задушив 6-місячне немовля подушкою