Події
22 листопада 2017
У прокуратурі повідомили причину детонації боєприпасів на Вінничині
Про це повідомила прес-служба прокуратури.
news-image

У військова прокуратурі Центрального регіону України назвали причини вибухів на складах боєприпасів у Калинівці Вінницької області. Про це повідомила прес-служба прокуратури, інформує «Є!», з посиланням на tyzhden.ua.

Так, 9 листопада 2017 року був складений протокол щодо "начальника режимної служби Вінницького зонального відділу Військової служби правопорядку майора Б. за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення (недбале ставлення до військової служби)".

При цьому правоохоронці встановили, що офіцер неналежно виконував свої службові обов'язки зі здійснення контролю за станом пропускного режиму, дотримання порядку допуску особового складу і техніки на адміністративно-господарську та технічну території вказаної військової частини, в результаті чого працівниками підприємства, зокрема, здійснено переміщення заборонених легкозаймистих речовин і пожежонебезпечних предметів на технічну територію військової частини, де безпосередньо зберігалися боєприпаси до танкових гармат.

"10 листопада 2017 за результатами розгляду протоколу про адміністративне правопорушення Калинівський районний суд Вінницької області залучив майора Б до адміністративної відповідальності з накладенням штрафу в розмірі 2465 гривень", – повідомили у прес-службі.
Читайте також: У Калинівці після вибухів боєприпасів знайшли 3153 небезпечних предмети
Читайте також: Ватажка «ЛНР» разом із дружиною та охороною закрили у підвалі